15 juli 2015
13:40

Lyn (NO)

Referat: Jitex U - Lyn (NO)

På pappret det starkaste motståndet med spelare ur samma trupp som också spelar i G17 Elite-klassen och det märks att det är skolade spelare vi möter med bra passningsspel och använder mycket kropp i närkamperna.
Vi var tvugna att vinna matchen för att gå till A-slutspel och det börjar mycket bra med ett instick som friställer vår toppforward med målvakten efter 3 1/2 minut och vi tar ledningen med 1-0.
Sedan pressar Lyn oss och vi får jaga mycket boll. En olycklig minut efter 22-23 minuter av första där Lyn först får på ett långskott i krysset till kvittering och sedan ett missförstånd i vårt försvar som gör att Lynspelaren får öppet mål och de tar ledningen med 2-1 innan pausen.
Andra halvlek är jämn men vi gör ett sista ryck och får en straff i slutminuten efter en hands previs innanför straffområdeslinjen. Straffen sitter säkert och vi går obesegrade genom gruppen, mycket bra gjort i denna tuffa gruppen.